- 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες, 2 κολοκυθάκια τριμμένα, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο, ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος, ½ κούπα δυόσμος ψιλοκομμένος, 1 κ γ ζάχαρη, αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.
Σ’ ένα μπολ ανακατεύετε τις ντομάτες, την ζάχαρη, το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το σκόρδο, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε αλεύρι, όσο να γίνει μια ζύμη που να πλάθεται. Σ’ ένα βαθύ τηγάνι, ρίχνετε λάδι και το αφήνετε να κάψει καλά. Παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και ρίχνετε στο καυτό λάδι. Τηγανίζετε από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου