Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν τα ορεινά της Θεσσαλίας. Στην υπόλοιπη χώρα  γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στα νότια πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-33, στα δυτικά από 19-32, στα κεντρικά από 21-34, στα νότια από 19-34 και στα ανατολικά από 23-34 βαθμούς Κελσίου.  

Αττική 
Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά  κατά περιόδους 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Σάββατο 31/8
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα  γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις  στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά 5-6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά  7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου