Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κόκκινα ζυμαρικά με λουκάνικα

  • ½ κιλό ζυμαρικά (λαζάνια, λιγκουίνι, χυλοπίτες χωριάτικες), 1 κούπα ντομάτα τριμμένη ή κονσέρβα, 2 χωριάτικα λουκάνικα σε ροδέλες, 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, 2 κ.σ ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, τυρί τριμμένο. 
Βράζετε τα ζυμαρικά al dente και τα σουρώνετε. Σ’ ένα τηγάνι βάζετε το λάδι και τηγανίζετε τα λουκάνικα, προσθέτετε την ντομάτα, το σκόρδο, το πιπέρι, την πάπρικα, λίγο από το νερό των ζυμαρικών και σιγοβράζετε να γίνουν σάλτσα. Προσθέτετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε. Σερβίρετε προσθέτοντας τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου