150 γρ αλεύρι ολικής άλεσης, 150 γρ ελαιόλαδο, 1 κούπα καστανή ζάχαρη, 1 κ γ κανέλα σε σκόνη, αλάτι
Ανακατεύετε όλα τα υλικά με τα χέρια να ομογενοποιηθούν σε μια ζύμη μαλακιά.
Την σκεπάζετε και την αφήνετε για λίγο να ξεκουραστεί. Την βάζετε σε χονδρό κορνέ και σχηματίζετε κουλουράκια. Τα αραδιάζετε σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου