Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Σπεντσοφάι

  • 3 χωριάτικα λουκάνικα σε ροδέλες, 1 κρεμμύδι και 1 πράσο σε ροδέλες, 3 κόκκινες  πιπεριές Φλωρίνης και 3 πράσινες πιπεριές σε κομμάτια, 1-2 σκελίδες σκόρδο, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 σφηνάκι κρασί, αλάτι, πιπέρι
Σοτάρετε στο λάδι τα λουκάνικα, τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε το κρεμμύδι, το πράσο και τις πιπεριές. Προσθέτετε τα λουκάνικα και σβήνετε με το κρασί. Βάζετε την ντομάτα, ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με την σάλτσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου