Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες που τοπικά στην Ήπειρο και το Ιόνιο θα είναι έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί στα βόρεια από  06-17, στα δυτικά από 08-22, στα κεντρικά από 06-19, στα νότια από 13-18 και στα ανατολικά από  13-21 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν, με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 29/11
Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι έντονες. Εξασθένηση από το απόγευμα. Στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα και το βράδυ κυρίως, καταιγίδες που  κατά τόπους θα είναι  έντονες. Επέκταση των φαινομένων  και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι νότιοι 6-7 και τοπικά στο Αιγαίο  8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου