- 2 ψαρονέφρια, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού, 1 κ γ ξύσμα πορτοκαλιού, 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη, αλάτι, πιπέρι
Κόβετε το κρέας σε ροδέλες, το βάζετε σε μια λεκάνη, ρίχνετε τον χυμό και το αφήνετε να μαριναριστεί 1-2 ώρες. Σοτάρετε στο λάδι το κρέας από όλες τις πλευρές.
Ρίχνετε το σκόρδο, την μαρινάδα, το ξύσμα, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να σιγοβράσει και να ψηθεί το κρέας. Αν χρειάζεται προσθέτετε λίγο χλιαρό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου