Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Θρούμπες


Με το άρωμα και τη γεύση της ώριμης ελιάς, καθώς ωριμάζει πάνω στο δέντρο

Μαζεύετε ελιές μαύρες χαμάδες (που είναι πεσμένες κάτω). Τις βάζετε σ’ ένα καλάθι και ρίχνετε χοντρό αλάτι. Για κάθε κιλό ελιές χρειάζεστε 4 κ σ χοντρό αλάτι. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε ακόμα και μυρωδικά της αρεσκείας σας (ρίγανη, θρούμπι κ ά). Βάζετε επάνω στις ελιές ένα βάρος και κάτω από το καλάθι μια λεκάνη για να τρέχουν τα υγρά τους. Ανακατεύετε τις ελιές κατά διαστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου