- 1 κιλό μπακαλιαράκια, 2 πατάτες, 2 καρώτα, 2-3 μπουκετάκια μπρόκολο και κουνουπίδι, ½ κούπα ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζετε, πλένετε και αλατίζετε τα ψάρια. Βάζετε σε μια κατσαρόλα τα λαχανικά και από πάνω τα ψάρια. Ρίχνετε νερό ίσα να τα σκεπάζει, αλατοπιπερώνετε, περιχύνετε με το ελαιόλαδο και αφήνετε να βράσουν, μέχρι να πιούν τα υγρά και να μείνουν με το λάδι. Λίγο πριν το τέλος περιχύνετε με τον χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου