Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές στην βόρεια Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα ανατολικά ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη  χώρα αρχικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί στα βόρεια από 07-15, στα δυτικά από 07- 21, στα κεντρικά από 07-17, στα νότια από 13-18 και στα ανατολικά από 13-21 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια κυρίως. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Σάββατο 24/11
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, με γρήγορη βελτίωση. Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στην ανατολική Στερεά-Εύβοια, τις Κυκλάδες, την ανατολική Θεσσαλία στη Χαλκιδική και την βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και τοπικά στο Αιγαίο 4-6  μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου