- 4-5 ψάρια (σκουμπριά, λαβράκια, τσιπούρες), 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 1 κούπα χυμός 2 πορτοκαλιών, 1 κ σ ξύδι, 1-2 φυλλαράκια δάφνης, ελαιόλαδο, αλάτι χονδρό.
Καθαρίζετε, πλένετε και αλατίζετε τα ψάρια μέσα έξω. Τα βάζετε σε ταψάκι προσθέτετε τον χυμό, το ξύδι, την δάφνη, το σκόρδο. Περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου, αλείφοντας τα ψάρια κατά καιρούς με το ζουμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου