1 ματσάκι ρόκα, 3-4 τρυφερά φύλλα μαρουλιού, 1 ντομάτα σε φετάκια, 1 αγγουράκι σε ροδέλες, ½ κούπα κάπαρη ξαρμυρισμένη, ½ κούπα κουκουνάρι καβουρδισμένο, 10-12 ελιές, 150 γρ κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια, 1 κ γ μέλι, 3 κ σ μπαλσάμικο, 1/3 κούπας ελαιόλαδο.
Πλένετε και στραγγίζετε την ρόκα και το μαρούλι. Τα κόβετε σε σαλατιέρα σε δυο τρία μέρη με το χέρι. Προσθέτετε την ντομάτα, το αγγούρι την κάπαρη, τις ελιές, το κουκουνάρι και το τυρί. Χτυπάτε το μέλι, με το λάδι και το μπαλσάμικο και περιχύνετε την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου