Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Επικαιρότητα

- Σε ισχύ τέθηκε ο νέος Οικοδομικός Κανονισμός
- Το υπ. Οικονομικών μελετά την αύξηση του αριθμού των δόσεων του φόρου εισοδήματος και της έκτακτης εισφοράς.
- Το ΣτΕ έκανε δεκτή την αίτηση του Παν. Φαρμ. Συλλόγου, κατά την οποία, το βρεφικό γάλα για μωρά μέχρι 6 μηνών, δεν είναι δυνατόν να πωλείται από σούπερ μάρκετ ή άλλα σημεία λιανικής πώλησης, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης.
- Δεκτές θα γίνονται από τους φαρμακοποιούς οι συνταγές που εκδόθηκαν κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεών τους και έχει παρέλθει η προθεσμία έγκρισής τους.
- Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της διπλής ανάπλασης Βοτανικού- Λ. Αλεξάνδρας
- Σύμφωνα με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας θα ισχύσει προσαύξηση 7% στα τιμολόγια της ΔΕΗ, για τους πρώην πελάτες των Energa, Hellas Power κλπ.
- Στην διαδικασία απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ γίνονται δεκτά και τα ενημερωτικά σημειώματα του α΄ τριμήνου.
- Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά αποφάσισε την 5μηνη διακοπή κράτησης του μέλους της «17 Νοέμβρη» Σ. Ξηρού και μεταφορά του στο ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την όρασή του.
- Σύμφωνα με έρευνα της Ελλ. Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) σημαντική μείωση παρουσίασαν τον Ιούνιο οι πωλήσεις των αυτοκινήτων.
- Στην φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απόφαση του 5μελούς Εφετείου Κακουργημάτων, οι 4 κατηγορούμενοι της δολοφονίας του 26χρονου φίλαθλου, τον Μάρτιο του 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου