* 1 κιλό μπαρμπούνια φρέσκα ή κατεψυγμένα, ξύδι, αλάτι χονδρό,
ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα
Ξεπαγώνετε τα μπαρμπούνια αν είναι κατεψυγμένα. Καθαρίζετε τα ψάρια, τα πλένετε καλά, τα στραγγίζετε, τα περιχύνετε με λίγο ξύδι και αλάτι χονδρό και τ’ αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι, στραγγίζετε τα ψάρια, τ’ αλευρώνετε, τινάζετε το περιττό αλεύρι και τα τηγανίζετε από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου