Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τη βόρεια Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο 7 πρόσκαιρα τοπικά στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική
Αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί από βόρειες διευθύνσεις και ένταση 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 19-22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 29/9
Γενικά αίθριος και μόνο στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά 3-5, στα ανατολικά βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου