Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημέρωση

- Αναδίπλωση μετά το θέμα που δημιουργήθηκε, για το νέο σύστημα των αποδείξεων. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, οι αλλαγές στο σύστημα των αποδείξεων με «ισοσκελισμένες» φορολογικές δηλώσεις θα επιβληθούν στα εισοδήματα του 2012. Για φέτος θα απαιτείται η συγκέντρωση αποδείξεων αξίας 25% επί του δηλωθέντος εισοδήματος με ανώτατο όριο τα 15.000 ευρώ.

- Καταργούνται τα επιδόματα πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών με ετήσιο εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ, σύμφωνα με νέα ρύθμιση που κατατέθηκε από τον υπουργό Υγείας Αν. Λομβέρδο. Επίσης στην ίδια ρύθμιση προβλέπεται αύξηση του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος ανά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί μετά το τέταρτο.

- Εγκύκλιος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων αναφέρει ότι στο εξής θα επιτρέπονται με λεωφορεία των ΚΤΕΛ, οι μεταφορές των ζώων συνοδείας αναπήρων καθώς και των μικρών κατοικίδιων. Σημειώνεται ότι πρέπει να είναι τοποθετημένα σε κατάλληλο και ασφαλές κλουβί, στο οποίο θα αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη, η ταχυδρομική διεύθυνση και το τηλέφωνο του.

-Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά με ηλεκτρονικό τρόπο η δήλωση για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Στην ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν και οι βοηθητικοί χώροι που δεν τακτοποιούνται με το νόμο για τους ημιυπαίθριους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου