Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Γενικά αίθριος και μόνο στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά 3-5, στα ανατολικά βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές κυρίως ώρες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Παρασκευή 30/9
Αρχικά σχεδόν αίθριος και βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3-5 και στα ανατολικά 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά κυρίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου