Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ατζέντα της Ημέρας

- Χειρόφρενο τραβούν λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, προαστιακός και Μετρό, λόγω της απεργίας των εργαζομένων που αντιδρούν στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας.

- 48ωρη απεργία για 28 και 29/9 έχουν εξαγγείλει οι ιδιοκτήτες ταξί, που διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Επίσης σήμερα οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών στις 11:00

- 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι σε ολόκληρο τον όμιλο του ΟΣΕ (ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε)

- Κατάληψη όλων των δημαρχείων από τις 11.00 το πρωί και μέχρι το τέλος του ωραρίου εξήγγειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Κατά τη διάρκεια της κατάληψης, θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών οδών (12.00-12.30) και θα κάψουν τα ειδοποιητήρια του υπουργείου Οικονομικών για τον κεφαλικό φόρο.

- Συνεχίζεται η απεργία που αποφάσισαν και οι τρεις ομοσπονδίες εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών (εφοριακοί, τελωνειακοί, ΟΣΥΟ), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο ενιαίο μισθολόγιο.

- 4ωρη στάση εργασίας (12:00-16:00) εξήγγειλαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Εκδηλώσεις
Στο πλαίσιο του Χορού στις Πλατείες, οι χορευτές του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από το έργο “Female” σε χορογραφία Αγάπιου Αγαπιάδη, καθώς και από τη χορογραφία «Σε γκρίζο φόντο» του Φώτη Διαμαντόπουλου στις 21.00 στο Σταθμό Μετρό Κεραμεικός (Γκάζι).

- Δακτύλιος: Δεν ισχύει

Οικονομία
Χρηματιστήριο Αθηνών Κλείσιμο 27/9
Γενικός Δείκτης:791,19 +0,83%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου