Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ενημέρωση

Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 8.30 πμ - 12.30 μμ έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, όπως και συλλαλητήριο στις 09:00, στον Άρειο Πάγο, όπου θα συζητείται η υπόθεση των συμβασιούχων

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη στάσεις εργασίας από τις 11.00- 15.30 το μεσημέρι. Κανονικά Μετρό και ΗΣΑΠ.

24ωρη απεργία έχουν κηρύξει την Πέμπτη 20/1, όλοι οι γιατροί της χώρας, για το προωθούμενο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Στην απεργία συμμετέχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι ιδιώτες γιατροί, οι γιατροί των ασφαλιστικών Ταμείων και 15.000 οδοντίατροι.

Επίσης συνεχίζονται οι διαδοχικές 24ωρες απεργίες την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21/1 των φαρμακοποιών σε όλη τη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, θα λειτουργούν φαρμακεία ασφαλείας τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δεκάδες δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων και του διεθνούς δικτύου, του ΟΣΕ ματαιώνονται, καθώς οι συρμοί του Οργανισμού θα μείνουν ακινητοποιημένοι, εξαιτίας της απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης για την Πέμπτη 20/1.

Την ημέρα της απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα απολύτως δρομολόγιο των τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς και των λεωφορείων που καλύπτουν την απόσταση Πάτρα-Κιάτο. Επίσης καταργούνται τα διεθνή δρομολόγια 334, 335, 336, 337, 460, 461, στην ελληνική διαδρομή τους, αλλά οι επιβάτες τους θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με λεωφορεία.

24ωρη απεργία προκήρυξε για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Πέμπτη 20/1 στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις δημοτικές επιχειρήσεις της χώρας. Επίσης τετράωρη στάση εργασίας, για την ίδια μέρα, από τις 08:30-12:30, κήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας για το υπόλοιπο προσωπικό.

Παραδίδεται την Πέμπτη 20/1 στην κυκλοφορία το τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου από το σταθμό Ειρήνης μέχρι την Κηφισιά, που είχε διακοπεί εδώ και μερικές εβδομάδες, εξαιτίας των έργων ανακαίνισης της γραμμής. Επίσης από την Πέμπτη επαναλειτουργεί στην άνοδο και στην κάθοδο ο σταθμός ΚΑΤ. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζει να είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα Μοναστηράκι - Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου