Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν το διήμερο 19 και 20/1 οι εργαζόμενοι της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης, με αποτέλεσμα δεκάδες δρομολόγια από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 18 προς Τετάρτη 19/1 τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές δίκτυο του ΟΣΕ να μην πραγματοποιηθούν, όπως και τα αντίστοιχα του Προαστιακού.

Αντίστοιχα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και τα λεωφορεία του ΟΣΕ που καλύπτουν τη σύνδεση του Κιάτου με την Πάτρα, στο μήκος του δικτύου όπου γίνονται σήμερα εργασίας.
Για τα διεθνή δρομολόγια αντίθετα οι επιβάτες θα προωθηθούν στο μήκος της ελληνικής διαδρομής με λεωφορεία.

Ακόμα η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), εξήγγειλε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 19/1

Εξάλλου, τριήμερη αποχή, από τις 19-21/1 Ιανουαρίου, αποφάσισε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων (εκτός του ΔΣΑ), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το άνοιγμα του δικηγορικού επαγγέλματός.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος επίσης αποφάσισε να κλείσουν τα φαρμακεία όλης της χώρας, την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, 19, 20 & 21/1

Οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες θα προχωρήσουν στις στάσεις εργασίας που έχουν εξαγγείλει για την Τετάρτη19 και την Πέμπτη 20/1. Συγκεκριμένα στα λεωφορεία από τις 11:00-15:30 και στα τρόλεϊ από τις 11:00-15:00. Όσον αφορά το Μετρό, τον ΗΣΑΠ και το τραμ, θα λειτουργήσουν κανονικά, μετά την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου