Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά,
τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα  με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-34 στα δυτικά 18-34, στα κεντρικά από 18-34, στα νότια 21-29 και στα  ανατολικά από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 22-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια  2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-33 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 18/6
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου