Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία, Θεσσαλία, την Ήπειρο και το βόρειο Αιγαίο.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-27 στα δυτικά 13-26, στα κεντρικά από 12-30, στα νότια 15-28 και στα  ανατολικά από 15-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία 15-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές  βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 6/6
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια, τα κεντρικά και τα ορεινά των  ηπειρωτικών περιοχών και της Κρήτης. Οι άνεμοι 3-5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου