Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-32 στα δυτικά 18-32, στα κεντρικά από 18-33, στα νότια 21-29 και στα  ανατολικά από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 20-32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια  2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 20/6
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στα ορεινά της Κρήτης και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου