Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-30 στα δυτικά 17-32, στα κεντρικά από 18-31, στα νότια 20-27 και στα  ανατολικά από 21-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με λίγες  νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 11/6
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου