Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία μέχρι το βράδυ.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και πιθανώς πρόσκαιρα στο Αιγαίο  έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-26 στα δυτικά 12-25, στα κεντρικά από 13-28, στα νότια 12-25 και στα  ανατολικά από 17-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 16-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές  βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 4/6
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου