Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές ώρες
και στα βόρεια καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας σποραδικές βροχές και στα βορειοανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο και το Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-33 στα δυτικά 18-34, στα κεντρικά από 19-29, στα νότια 20-30 και στα  ανατολικά από 18-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία 19-33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 10/6
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου