Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές  ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, στα νησιά του  βορειοανατολικού Αιγαίου και στα ορεινά της Κρήτης.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-35 στα δυτικά 18-35, στα κεντρικά από 19-36, στα νότια 22-29 και στα  ανατολικά από 23-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία 23-35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια  2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για 16/6
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι 4-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου