Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα,
με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-34 στα δυτικά 20-36, στα κεντρικά από 23-28, στα νότια 20-30 και στα  ανατολικά από 23-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία 23-34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια  2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 17/6
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα  με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου