Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά,
την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με τοπικές βροχές, πιθανότητα χαλαζοπτώσεων και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-33 στα δυτικά 19-34, στα κεντρικά από 18-34, στα νότια 21-29 και στα  ανατολικά από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 23-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια  2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-33 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 19/6
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου