Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια, τα κεντρικά και τα ορεινά των  ηπειρωτικών περιοχών και της Κρήτης.
Οι άνεμοι 3-5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-29 στα δυτικά 15-27, στα κεντρικά από 14-31, στα νότια 15-27 και στα  ανατολικά από 15-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 15-30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές  βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 7/6
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου