Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και τα νότια, τοπικά ισχυρές αρχικά στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και σταδιακά από το μεσημέρι στις Κυκλάδες, την Κρήτη και το βράδυ στα Δωδεκάνησα.
Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα νότια και ανατολικά 8-9 μποφόρ. Παγετός τοπικά τις βραδινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-13, στα δυτικά από 6-16, στα κεντρικά από 8-14, στα νότια 13-17 και στα  ανατολικά από 13-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και από το μεσημέρι 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και μετά το μεσημέρι 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-13 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 29/3
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά έντονα. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και τοπικά 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου