Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, με σποραδικές βροχές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά και από το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες  στα κεντρικά και βόρεια.
Ασθενείς χιονοπτώσεις την νύχτα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-21, στα δυτικά από 6-22, στα κεντρικά από 6-29, στα νότια 11-19 και στα  ανατολικά από 10-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 7-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το βράδυ.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-21 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 27/3
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στα δυτικά. Παροδικές χιονοπτώσεις αρχικά στα βόρεια ορεινά και από το βράδυ στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι 4-6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου