Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά ημιορεινά.
Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-15, στα δυτικά από 7-15, στα κεντρικά από 6-14, στα νότια 6-14 και στα  ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα τις πρωινές ώρες (1000 μέτρα). Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7και στα ανατολικά 8-9 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία 7-14  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις  πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 5-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 14/3
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου