Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.
Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-14, στα δυτικά από 5-15, στα κεντρικά από 2-14, στα νότια 9-14 και στα  ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά με βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 7-14  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις  πρόσκαιρα αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 15/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου