Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος  γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη δυτική –κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία,  την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές, με σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-18, στα δυτικά από 10-22, στα κεντρικά από 7-18, στα νότια 12-16 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες  νεφώσεις στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία 10-18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2-3 χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών με βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-18 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 23/3
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, τα ανατολικά ηπειρωτικά και από το μεσημέρι στα βορειοανατολικά με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες όπου υπάρχει και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου