Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα κεντρικά και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά έντονα.
Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και τοπικά 9-10 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-17, στα δυτικά από 8-16, στα κεντρικά από 4-14, στα νότια 9-14 και στα  ανατολικά από 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα ανατολικά 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία 8-13 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 30/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Χιόνια στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι  βόρειοι 5-7 και τοπικά στα ανατολικά 8 και στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου