Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν και τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-19, στα δυτικά από 8-19, στα κεντρικά από 6-16, στα νότια 9-15 και στα  ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία 8-15 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-18 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 1/4
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου