Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Χιόνια στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας της Εύβοιας και της Κρήτης. Οι άνεμοι  βόρειοι 5-7 και τοπικά στα ανατολικά 8 και στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-19, στα δυτικά από 8-19, στα κεντρικά από 6-15, στα νότια 9-14 και στα  ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα ανατολικά 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία 8-14 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-17 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 31/3
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις Κυκλάδες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου