Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια και σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα.
Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα τοπικά ισχυρά με εξασθένηση από τα βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα πελάγη 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-13, στα δυτικά από 5-14, στα κεντρικά από 6-16, στα νότια 6-19 και στα  ανατολικά από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα τις βραδινές ώρες (1000 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 9-16  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Σποραδικές χιονοπτώσεις από το μεσημέρι  στα γύρω ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 13/3
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά ημιορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Τοπικά παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία σε πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου