Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Καιρός

Γενικά
Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και στα ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6-7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-27, στα δυτικά από 19-27, στα κεντρικά από 17-30, στα νότια από 21-29 και στα  ανατολικά από 21-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί  3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 21-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 30/6
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και την Κρήτη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή  άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου