Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-27, στα δυτικά από 17-28, στα κεντρικά από 17-28, στα νότια από 19-28 και στα  ανατολικά από 20-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα πιθανόν τοπικά έντονα.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 19-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 25/6
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά στο Αιγαίο 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου