Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-32, στα δυτικά από 20-33, στα κεντρικά από 16-35, στα νότια από 22-31 και στα  ανατολικά από 20-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 19-31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 15/6
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και πιθανόν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά πιθανόν τοπικά έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα νότια 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου