Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και την Κρήτη.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-30, στα δυτικά από 18-28, στα κεντρικά από 16-31, στα νότια από 22-29 και στα  ανατολικά από 21-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί  3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 18-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 1/7
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή  άνοδο κυρίως στα δυτικά. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου