Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά.
Εννοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-33, στα δυτικά από 19-34, στα κεντρικά από 18-35, στα νότια από 21-30 και στα  ανατολικά από 21-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν  μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 19-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 8/6
Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις, τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά κυρίως ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου