Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά, με παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-31, στα δυτικά από 18-28, στα κεντρικά από 19-32, στα νότια από 20-28 και στα  ανατολικά από 21-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20-32 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 19-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 11/6
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου