Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Καιρός

Γενικά
Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στη Θεσσαλία, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από την νύχτα.
Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-24, στα δυτικά από 18-25, στα κεντρικά από 19-27, στα νότια από 20-27 και στα  ανατολικά από 22-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί  3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 18-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 29/6
Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και στα ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου