Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο και στην δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές-απογευματινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 21-35, στα δυτικά από 21-35, στα κεντρικά από 21-36, στα νότια από 24-31 και στα ανατολικά από 24-35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27-35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 26/7
Στη Μακεδονία και την Ήπειρο νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στο Αιγαίο 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου