Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Καιρός

Γενικά: : Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια και από τις βραδινές σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 20-35, στα δυτικά από 21-33, στα κεντρικά από 21-38, στα νότια από 21-32 και στα ανατολικά από 21-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά και βαθμιαία πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 16/7
Στα δυτικά, στα βόρεια και τοπικά στα κεντρικά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες και σταδιακή εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου