Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στην Ήπειρο, την δυτική και κεντρική Μακεδονία, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά κυρίως της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 21-36, στα δυτικά από 21-36, στα κεντρικά από 19-36, στα νότια από 22-31 και στα ανατολικά από 23-35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 29/7
Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο, Μακεδονία και πιθανόν στα υπόλοιπα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου