Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα ηπειρωτικά πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-33, στα δυτικά από 22-34, στα κεντρικά από 23-34, στα νότια από 23-30 και στα ανατολικά από 24-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες  κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 7/7
Στην Μακεδονία και τη Θράκη, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και στο Αιγαίο βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου